Vanzari en gros

de ce să alegți PITIKIDS pentru EN-GROS?

Căutarea ta pentru un partener de cursă lungă s-a încheiat – PITI KIDS este răspunsul. Noi suntem o companie tânără, dinamică, flexibilă, cu o orientare foarte mare asupra clientului și asupra calității produselor.

Fiind si firma producatoare de haine pentru bebelusi si copii cu varste mici ,PITI KIDS va sta la dispozitie pentru o eventuala colaborare de tip vanzari EN-GROS .

PITI KIDS este locul cu  o gamă foarte variată de produse, de  body-urile pentru copii pana la elementele din camera copilului.

Ne dorim să ajungem prima opțiune a consumatorilor atunci când se gândesc la hainute de copii. Pentru noi este foarte important ca fiecare client să fie mulțumit, motiv pentru care încercăm să aducem pe piață cel mai bun raport calitate-preț posibil, mărind calitatea și micșorând prețul.

Așa cum fiecare client este diferit, știm că și fiecare afacere este diferită. De aceea, PITIKIDS se adaptează cerințelor fiecăruia și suntem deschiși pentru a concepe oferte avantajoase pentru toată lumea în ceea ce privește prețul, calitatea, mărimea comenzii și a tuturor celorlalte aspecte administrative.

ce îți oferă PITI KIDS?

În cazul în care sunteți interesați de comenzi  EN-GROS, PITIKIDS vă poate oferi:

  • Transport rapid oriunde în țară
  • Prețuri promoționale și atractive
  • Aceiași calitate pentru fiecare produs, indiferent de cât de mare este comanda
  • Timp scurt pentru execuția comenzii

Trimite cu încredere un e-mail la Pitikids.ro@yahoo.com, sau contactati-ne telefonic la numarul de telefon 0748857055  pentru a solicita sau pentru a oferi informații legate de produse, iar noi ne vom asigura că vom pregăti exact ceea ce cauți.

 

Vă mulțumim!