Despre noi

de la ce a pornit PITI KIDS ?

O idee plină de personalitate  și seriozitate. Firma PITIKIDS a luat naștere din dorința de a ușura achiziționarea produselor pentru cei mici, toate fiind aduse în același loc – haine , accesorii , jucarii si tot ce tine de camera copilului.

Fiecare client este diferit, de aceea noi ne dorim să aducem pe piața din România prețuri avantajoase pentru produse într-adevăr de calitate, care să fie accesibile pentru toată lumea.

de ce să ne alegi?

În cazul în care ne vei alege, nu vei regreta. Echipa PITIKIDS promite:

  • Varietate – știm că nu este ușor să alegi, de aceea, ne dorim să îți ușurăm munca cât de mult putem, propunând o varietate de produse dintre care tu poți alege ce ți se potrivește cel mai bine.
  • Calitate – calitatea produselor PITIKIDS te va surprinde plăcut de fiecare dată. Echipa noastră știe cât de important este acest aspect pentru client și de aceea nu va produce nimic mai prejos. Indiferent de tipul sau de cantitatea produselor pe care le comanzi, calitatea nu va avea de suferit niciodată. Fiecare produs va fi ambalat și transportat cu grijă, astfel încât calitatea sa să nu aibă de suferit până ce comanda va ajunge la tine.
  • Creativitate – indiferent de stilul pe care îl cauți, cu siguranță vei găsi ceva pe gustul tău printre toate produsele noastre. Atenția la detalii este nelipsită, indiferent de tipul produsului ales.