Cum comand

trebuie să am cont pentru a comanda?

Răspunsul este nu! După ce ți-ai umplut coșul de produse , ai posibilitatea de a finaliza comanda ca vizitator. Totuși, cu siguranță vei mai comanda de la noi, așa că noi îți recomandăm să îți faci cont.

Contul ușurează mult lucrurile pentru noi deoarece deja te avem în baza de date, dar mai ales pentru tine deoarece nu trebuie să mai stai să completezi fiecare câmp. Atunci când îți vei face cont vei completa o serie de informații clasice: nume, prenume, adresă de e-mail, adresa locuinței, parolă etc.. De asemenea, vei beneficia de opțiunea de a selecta dacă ești persoană fizică sau persoană juridică, precum și  posibilitatea de a se expedia comanda la o adresă diferită față de adresa de acasă.

cum se face comanda?

În primul rând, asigură-te că ai suficient timp să te uiți la produsele noastre. În descrierea fiecărui produs vei vedea informații suplimentare despre produsul respectiv.

După ce ați ales produsul dorit, acesta se adaugă în coș și se poate finaliza comanda. Pașii prin care trebuie să treceți sunt: METODĂ FINALIZARE COMANDĂ, INFORMAȚII FACTURARE, INFORMAȚII EXPEDIERE, METODĂ EXPEDIERE, INFORMAȚII PLATĂ și DETALII COMANDĂ.

Fiecare secțiune a comenzii este detaliată și vă va solicita doar informațiile necesare, procesul fiind unul ușor și rapid.